(021) 88205626-7 , (0912) 9219070
تهران، میدان ونک خیابان شریفی، پلاک ۳۴ ، ساختمان مهر، طبقه ۲، واحد ۴
مدت زمان مطالعه ۶ دقیقه
دکتر علی بصام / رینوپلاستی / برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل
اینستاگرام دکتر بصام

برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل

امتیاز بده post

بسیاری از افراد به دلیل ناراضی بودن از ظاهر بینی خود و برای برطرف کردن نواقص بینی به جراحی بینی روی می آورند که در نهایت منجر به ایجاد تغییراتی در بینی فرد خواهد شد، اما همانگونه که همه ی جراحی های زیبایی دارای نکات مثبت و منفی می باشند، این جراحی نیز مستثنی نبوده و دارای عوارضی نیز می باشد که یکی از این عوارض برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل می باشد و به دلایل مختلفی ممکن است این عارضه پدیدار شود، که در این مقاله به طور کامل در مورد علت بروز برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل و هم چنین نحوه درمان آن صحبت خواهیم کرد.

برآمدگی-استخوان-بینی-بعد-از-عمل

علت برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل

این عارضه به دلایل مختلفی بعد از جراحی بینی به وجود می آید که یکی از دلایل آن تورم بینی می باشد، به طور کلی افراد باید حتما در صورت بروز برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل پس از یکسال به پزشک متخصص مراجعه کرده و علت آن را بررسی کنند. در ادامه مهم ترین دلایل بروز این عارضه را بررسی خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.

علت-برآمدگی-استخوان-بینی-بعد-از-عمل

تورم

یکی از دلایل مهم بروز این عارضه، تورم بینی بعد از عمل می باشد که به طور معمول به دلیل دیر ترمیم پیدا کردن و بهبود و کاهش ورم بینی بعد از جراحی این برآمدگی ظهور پیدا می کند. که افراد باید به مدت یکسال برای از بین رفتن تورم و همینطور برآمدگی استخوان بینی صبر کنند، و در صورتی که بعد از گذشت این بازه زمانی برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل همچنان وجود داشت برای درمان آن اقدام کنند.

تشکیل پینه

یکی از دلایل دیگر ایجاد برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل، امکان تشکیل پینه بعد از برش استخوان بینی و هنگام جوش خوردن آن می باشد.

استخوان اضافی

در برخی از موارد امکان دارد که برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل بیشتر از یکسال طول بکشد که به طور معمول از علت بروز این اتفاق می توان به وجود استخوان اضافی اشاره کرد که به خودی خود از بین نرفته و باید حتما برای  درمان آن به بهترین جراح بینی مراجعه کرد.

درمان برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل

همانطور که ذکر کردیم در صورتی که برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل بیشتر از یکسال طول بکشد افراد حتما باید برای درمان ان اقدام کنند، که درمان این عارضه با توجه علت بروز و ایجاد آن متفاوت می باشد که در ادامه آن ها را بررسی خواهیم کرد.

درمان-برآمدگی-استخوان-بینی-بعد-از-جراحی

درمان برآمدگی به علت تورم

در صورتی که علت ایجاد برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل توسط پزشک متخصص تورم تشخیص داده شود، یکی از راه های درمان آن اجازه دادن به بدن برای بازسازی و ترمیم آن می باشد. برای کمک به افزایش سرعت بهبودی و کاهش تورم نیز امکان دارد که پزشک متخصص تزریق کورتیکواستروئیدها مانند کورتون را نیز تجویز کنند.

از جمله روش های دیگری که می توان برای کاهش تورم انجام داد، چسب زدن بینی بعد ار عمل می باشد که با ایجاد فشار بر روی تورم منجر به انسجام الیفا کلاژن ناحیه بخیه شده و در نهایت تورم را کاهش خواهد داد.

درمان برآمدگی به علت تشکیل پینه

همانطور که در بالا ذکر کردیم یکی از علت های ایجاد برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل، تشکیل پینه در ناحیه استخوان برش خورده می باشد که در صورت تشخیص پزشک متخصص برای بروز این عارضه به این علت تنها راه درمان منتظر ماندن در بازه زمانی چند ماه به منظور کوچک تر شدن پینه می باشد.

درمان برآمدگی به علت ایجاد استخوان اضافی

در صورت تشخیص بروز این عارضه به علت ایجاد استخوان اضافی، می توان از دو روش درمانی برای برای کاهش آن استفاده کرد که یکی از این روش ها سوهان کشیدن بینی پس از جراحی می باشد و یکی از روش های دیگر نیز در صورتی که ورم استخوان بینی زیاد باشد جراحی ترمیمی بینی می باشد.

البته به غیر از این روش های تهاجمی، روش های غیرتهاجمی نظیر تریق ژل، تزریق چربی و لیفت بینی با نخ نیز وجود دارد.

عود و بازگشت قوز و برآمدگی بینی بعد از عمل

بازگشت مجدد قوز بینی بعد از عمل یکی از ترس های افراد برای انجام این جراحی می باشد که در این خصوص باید گفت به طور معمول امکان دارد بین ۵ الی ۱۰ درصد از افرادی که این جراحی را انجام می دهند به دلیل تورم و ایجاد بافت اسکار، قوز بینی برگردد که در واقع جایی برای نگرانی نبوده و می توان آن را اصلاح کرده و از بین برد که برای رفع آن نیاز به جراحی ترمیمی بینی می باشد.

در صورتی که این اتفاق برای شما بعد از عمل اولیه رخ داده است، پزشک متخصص توصیه خواهد کرد که برای رفع آن در حدود ۶ الی  ۱۲ ماه پس از جراحی اولیه اقدام کنید، چرا که امکان داد در این بازه زمانی این برآمدگی و قوز بینی به مرور از بین برود و نیازی به جراحی ثانویه نباشد.

نکته ای که باید به آن اشاره کرد این باشد که معمولا در بینی های گوشتی به دلیل دیر بهبود پیدا کردن تورم افراد احساس می کنند که قوز بینی آن ها دوباره برگشته است که در واقع باور اشتباهی بوده و بهبود تورم در این نوع از بینی ها به زمان بیشتری نیاز دارد.

سخن پایانی

همانطور که در این مقاله ذکر کردیم یکی از عارضه های جراحی بینی می تواند ایجاد برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل باشد که برای بسیاری از افراد ایجاد نگرانی خواهد کرد، بدین منظور در این مقاله به طور کامل تمام علت های بروز این عارضه و هم چنین روش های درمان آن را بررسی کردیم، تنها به این نکته توجه داشته باشید که برای جلوگیری از ایحاد عوارض عمل بینی و دریافت بهترین نتیجه از آن به بهترین و با تجربه ترین جراح بینی مراجعه کنید.

سوالات متداول

دکتر علی بصام

دکتر علی بصام

دکتر علی بصام، متخصص گوش و حلق و بینی، با بیش از ده سال سابقه جراحی بینی
دارای بورد تخصصی گوش و حلق و بینی از دانشگاه علوم پزشکی تهران – سال ۱۳۸۸
فلوشیپ اتولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران – سال ۱۳۹۰
برچسب ها:
مقالات مرتبط
افتادگی بینی بعد از عمل

افتادگی بینی بعد از عمل

یکی از جراحی های شایع در میان افراد که با هدف درمانی و زیبایی انجام می شود، جراحی بینی می باشد و مزیت های بسیار زیادی دارد، اما در صورتی که این جراحی توسط جراح با تجربه و همچنین درست واصولی انجام نشود، عوارضی را برای...

مراقبت های قبل از عمل بینی

مراقبت های قبل از عمل بینی

عمل بینی یکی از پرطرفدارترین جراحی های زیبایی است که اغلب به منظور زیبایی و یا در مواردی برای اصلاح ایرادات و مشکلات بینی نظیر انحراف تیغه بینی یا شکستگی بینی تقاضا می‌شود. جراحی بینی با وجود سادگی بسیار حساس است و...

کشیدن بخیه بینی به چه صورت است؟

کشیدن بخیه بینی به چه صورت است؟

آیا در صدد کشیدن بخیه بینی هستید؟ آیا نمی‌دانید که‌ چه زمانی باید بخیه‌های بینی را بکشید؟ یکی از مهم‌ترین مراحلی که پس از جراحی بینی باید پشت سر گذاشت، مرحله کشیدن بخیه بینی است. این مرحله باید زیر نظر پزشک و توسط...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۰ دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *