علت به هوش نیامدن بعد از عمل بینی

یکی از اصلی‌ترین علت‌های مرگ و میر بعد از جراحی بینی، به هوش نیامدن بعد از عمل بینی است. این مورد، یکی از اصلی‌ترین خطراتی است که متقاضیان جراحی بینی را نگران می‌کند. حتماً تا به حال شنیده‌اید به هوش نیامدن بعد از جراحی بینی، یکی از عوارض خطرناک این جراحی زیبایی است. حتماً این نکته را نیز می‌دانید که جراحی بینی برای برخی افراد، از خطرات زیادی برخوردار است و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای احتمالاً نمی‌توانند از این روش زیبایی بهره ببرند. در این مقاله از سایت دکتر علی بصام، قصد داریم به این نکته اشاره کنیم که اصلی‌ترین علل این به هوش نیامدن بعد از جراحی بینی شامل چه مواردی می‌شود؟

به هوش نیامدن و مرگ در اثر جراحی بینی حقیقت دارد؟

به هوش نیامدن بعد از عمل بینی منجر به مرگ می‌شود. آیا جراحی بینی می‌تواند موجب مرگ افراد شود؟ این یکی از سؤالات متداول کسانی است که بیماری‌های زمینه‌ای دارند. هر عمل جراحی و اقدام زیبایی، شامل برخی عوارض نادر و خطر آفرین برای سلامت انسان است. جراحی بینی هم از این قاعده مستثنا نیست. بی‌شک مرگ در اثر جراحی بینی در دنیا وجود داشته است. اما مسأله این است امروزه، با مراقبت‌های پزشکی و همچنین به کارگیری تکنیک‌های جدید، احتمال این عارضه به صفر رسیده است. بنابراین در صورت مراجعه به افراد متخصص و دارای تجربه در این زمینه، نگرانی وجود ندارد. چرا که در صورت وجود عوارض برای شما، جراح از انجام این کار صرف نظر می‌کند.

مرگ ناشی از جراحی بینی به طور کلی نادر است، اما می‌تواند به دلایل مختلفی مانند عوارض بیهوشی، مشکلات قلبی یا عفونت‌ها اتفاق بیفتد. جراحی بینی معمولاً یک عمل ایمن است. اگر نگران عوارض جراحی بینی هستید، مشاوره با یک جراح متخصص و بررسی وضعیت سلامتی‌تان می‌تواند به کاهش نگرانی شما در این خصوص کمک کند.

به هوش نیامدن بعد عمل بینی

مدت زمان طبیعی به هوش آمدن بعد از جراحی بینی

بعد از جراحی بینی، بیشتر بیماران در عرض چند ساعت به هوش می‌آیند و به تدریج هوشیاری آن‌ها باز می‌گردد. تا زمانی که بیمار به صورت کامل به هوش نیامده است و همچنین تحت تأثیر بیهوشی قرار دارد، مرخص نمی‌شود. معمولاً، در مرحله اولیه پس از جراحی، ممکن است کمی گیجی، خواب‌آلودگی یا حالت تهوع تجربه کنید که این موارد طبیعی هستند و به مرور زمان برطرف می‌شوند.

با این حال، هر فرد ممکن است تجربه متفاوتی داشته باشد و بهبودی کامل ممکن است چند روز طول بکشد. اگر نگرانی خاصی دارید یا علائم غیرعادی تجربه می‌کنید، حتماً با پزشک خود مشورت کنید.

اصلی‌ترین علت‌های به هوش نیامدن بعد از عمل بینی

از جمله علت‌های به هوش نیامدن بعد از جراحی زیبایی بینی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عوارض داروی بیهوشی

مشکلات مربوط به بیهوشی عمومی، مانند واکنش‌های آلرژیک یا مشکلات تنفسی، می‌تواند منجر به به هوش نیامدن بعد از عمل بینی شود. همچنی استفاده نادرست از داروی بیهوشی که موجب بیهوشی ناقص در حین جراحی می‌شود، یکی دیگر از دلایل و خطرات رینوپلاستی محسوب می‌شود.

مشکلات زمینه‌ای

افرای دارای مشکلاتی مانند اختلالات قلبی یا تنفسی، دیابت، اختلالات مربوط به غدد درون ریز بدن، نارسایی کلیه، آسیب‌های مغزی و سایر بیماری‌های زمینه‌ای در ریکاوری بعد از جراحی بینی و مدت زمان آن تأثیر‌گذار است. برای جلوگیری از این خطرات، قبل از جراحی، پرونده پزشکی شما بررسی می‌شود. در صورت وجود بیماری‌های زمینه‌ای، ممکن است جراح صلاح ببیند انجام این اقدام جراحی موجب به خطر انداختن جان شما می‌شود و این اقدام برای شما انجام نشود. چرا که یکی از اصلی‌ترین مراقبت‌های قبل از جراحی، عدم مصرف دارو‌های دیگر به دلیل احتمال بروز اختلال در حین عمل است.

عوارض ناشی از جراحی

خونریزی شدید، عفونت یا دیگر مشکلات مرتبط با جراحی می‌تواند بر وضعیت هوشیاری تأثیر بگذارد. یکی از اصلی‌ترین دلایل آن کاهش فشار خون به دلایل مختلف، از جمله خونریزی، می‌تواند باعث کاهش سطح هوشیاری شود. این یک مورد خطر آفرین است که می‌تواند در به هوش آمدن بعد از عمل بینی مؤثر باشد.

عملکرد نامناسب دستگاه‌های اتاق عمل

یکی از اصلی‌ترین مواردی که موجب به خطر افتادن سلامت افراد در حین جراحی می‌شود، عملکرد نامناسب دستگاه‌های اتاق عمل است. چرا که این دستگاه‌ها منجر به ثابت ماندن وضعیت سلامت افراد حین جراحی می‌شود. البته که این موارد در اتاق عمل کنترل خواهد شد.

به طور کلی با رعایت تکنیک‌های جدید در جراحی، امکان بروز هر کدام از مشکلات بالا در صورت مراجعه به بهترین جراح بینی در تهران چیزی نزدیک به صفر خواهد بود.

چه عواملی احتمال به هوش نیامدن بعد از جراحی بینی را افزایش می‌دهد؟

برخی عوامل وجود دارد که لازم است آن‌ها را قبل از جراحی کنترل کرد. چرا که عوامل زیر می‌توانند احتمال به هوش نیامدن بعد از جراحی بینی را افزایش دهند:

  • بیماری‌های زمینه‌ای قبلی: مشکلات قلبی، تنفسی یا اختلالات سیستم عصبی می‌توانند ریسک‌های بیشتری به دنبال داشته باشند.
  • اختلالات خونریزی: اختلالات در لخته شدن خون یا خونریزی زیاد در طول جراحی ممکن است باعث مشکلاتی در به هوش آمدن شود.
  • وجود عفونت: عفونت‌های ناشی از جراحی می‌توانند باعث عوارضی شوند که بر هوشیاری تأثیر بگذارد.
  • مصرف دارو‌ها: استفاده از دارو‌های مسکن یا آرام‌بخش به میزان زیاد ممکن است باعث خواب‌آلودگی و تأخیر در به هوش آمدن شود.
  • مشکلات در روند جراحی: پیچیدگی‌های جراحی یا مشکلاتی که در حین عمل بروز می‌کند، می‌تواند بر هوشیاری تأثیر بگذارد.
  • در صورت وجود هر کدام از مشکلات بالا، لازم است این موارد کنترل شود.
علت به هوش نیامدن بعد عمل بینی

احتمال مرگ و به هوش نیامدن بعد از جراحی بینی چقدر است؟

همانطور که قبل‌تر اشاره کردیم، احتمال به هوش نیامدن بعد از جراحی بینی را رعایت تکنیک‌های پیشرفته به چیزی نزدیک به صفر رسیده است. آماری که از مرگ و میر بعد از جراحی بینی در جهان مشاهده می‌کنید، مربوط به مراجعه به افرادی است که در این زمینه از مدرک تخصصی و تجربه کافی برخوردار نیستند. همچنین پیاده‌سازی تکنیک‌های پیچیده در طول جراحی به دلیل وجود مشکلات قلبی می‌تواند احتمال این مورد را افزایش دهد.

سخن آخر

به هوش نیامدن بعد از جراحی بینی یک عارضه نادر است درصد بسیار کمی از جمعیت آماری را شامل می‌شود. اما از آنجایی که این یک عارضه جبران ناپذیر است، همین درصد بسیار کم نیز قابل چشم پوشی نیست. در متن مقاله به دلایل این مورد و همچنین روش‌های پیشگیری از آن اشاره کردیم. در صورت برقراری ارتباط با متخصص با تجربه در این زمینه، احتمال انجام این روش جراحی به شدت کاهش می‌یابد. توجه داشته باشید احتمال مرگ یا به هوش نیامدن بعد از جراحی بینی به طور کلی بسیار پایین است. توجه داشته باشید رینوپلاستی یک عمل ایمن و رایج است و عوارض شدید و مرگ و میر به ندرت گزارش می‌شود. با این حال، مانند هر جراحی دیگر، این خطر وجود دارد.

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search